2. desember 2013: Frokostmøte med fiskeriministeren

26. november 2013

aspaker-200pxArktisk Marint Forum har igjen gleden av å invitere til møte med en statsråd. Denne gangen er det vår nye fiskeriminister Elisabeth Aspaker som gjerne vil ha dialog med marine næringer i nord.
Mandag 2. desember kan du spise frokost med fiskeriminister Elisabeth Aspaker og gi statsråden råd om hvordan regjeringen kan legge til rette for næringsutvikling og lønnsomhet.

I Panorama på Rica Ishavshotell serveres først deilig frokost og deretter innleder statsråden om sine ambisjoner for sjømatnæringen.

– Jeg er opptatt av en god dialog og håper på gode innspill og råd fra salen for hvordan regjeringen kan legge til rette for næringsutvikling og lønnsomhet, sier fiskeriminister Elisabeth Aspaker.

Etter 32 dager som statsråd vil Aspaker snakke om det politiske perspektivet for norsk fiskerinæring, og har valgt seg Arktisk Marint Forum som arena. Jan-Gunnar Winther, leder av programrådet, vil innlede og også fungere som ordstyrer.

På møtet blir også Trond Arne Kongsli, prosjektleder for Arktisk Marint Forum presentert. Kongsli er engasjert for å skape bedre kontinuitet i Arktisk Marint Forum og sikre gode foredragsholdere til forumet.

Medlemmer av Næringsforeningen i Tromsøregionen er også invitert til møtet. Vi anser dette som en måte å skape bedre publisitet omkring forumet og har åpnet for at nye bedrifter kan tegne medlemskap.

Påmelding innen fredag kl 10.00 til trine.ovesen@nofima.no.

(Foto: Paul Paiewonsky/FKD)

 

Previous post:

Next post: